sábado, 23 de octubre de 2010

Taller de cuina de Tardor


Dissabte 16 d'octubre
Quins plats més deliciosos van quedar amb els aliments més naturals!!!! Hem passat el matí cuinant plats de tardor amb ingredients vegetals al TALLER DE CUINA DE TARDOR que he organitzat a L'Espiga D'Or.
Pren nota de la següent recepta: "Cigrons amb carbassa i alga wakame"
Ingredients: 500gr de cigrons cuits, 15gr d'alga wakame, 1 carbassa mitjana, 2 cebes mitjanes, farina d'ametlla, 1 peça de seitan, 1c.petita de miso.
Preparació: tallem les cebes a trocets petits, i les sofregim a foc mig durant 4 min. tallem a daus la carbassa i quan la ceba estigui rossa l'afagim també, tallem els seitan a dauets petits i també l'incorporem a la paella. Posarem aigua fins que la verdura quedi coberta i l'alga. Foc mig durant 15 minuts que hi barrejarem els cigrons i l'ametlla i ho deixarem coure 10 min. més. Apaguem el foc. Desfem el misso amb una mica del brou del plat preparat i li afagim i barregem tot. (recordeu que el miso no ha de coure)

No hay comentarios:

Publicar un comentario