lunes, 18 de abril de 2011


És meravellós poder collir verdura de l'hort i preparar una gran amanida: enciam, brots d'espinacs, bleda tendra, faves, ceba tendra i algunes floretes comestibles: la calèndula amb el seu groc intens i el sauc.
També vam fer un paté de pastanaga, ametlles, tahin i miso blanc bonííísim!!
Us passo la recepta per 1 tarrina de 300gr.: 1 ceba petita, 4 pastanagues, 1 c. s. de tahin, 1c.c. de miso blanc i 1c.s. d'oli d'oliva.
Preparació: tallem la ceba petita i la posem a dorar al foc amb oli d'oliva i li afagim una miqueta de sal. A continuació hi afagim la pastanaga tallada a rodanxes finetes i ho saltegem. Afagim una mica d'aigua perquè es faci bé la pastanaga durant uns 5 min més. Incorporem l'ametlla, la cullerada de tahin (pasta de sèsam), ho barregem tot i ho deixem 2-3 min més al foc. Per últim posem a escalfar una tasseta d'aigua i hi desfem el misso. Ho incorporem a la verdura, ho triturem amb un turmix i llest!! Es pot acompanyar amb una llesca de pa d'espelta o amb unes torradetes de pa de moresc. Bon profit!!
Vam passar un dia fantàstic a la natura a l'Hort de la Sínia, a Altafulla. Si en tenu ganes, el proer dissabte 4 de juny en tornem a fer un altre de taller!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario