lunes, 18 de abril de 2011

TALLER DE CUINA DE PRIMAVERA


A la primavera aprofitarem per fer una dieta depurativa. De fet comptem amb verdures i fruites que ens ho posaran molt fàcil: escarola, carxofes, espàrregs, endivies, ravanets,...
Vam preparar unes quantes receptes senzilles i molt depuraties.
El grupet de 10 persones apuntades al taller vam poder aprendre a cuinar: flam d'agar agar, amanide de quinoa, arròs amb thempe i carxofes, seitan amn taronja i fonoll, consomé depuratiu, tofu adovat amb espinacs i xampinyons i un senzill postre: poma, maduixes i kiwi macerats amb melassa de moresc.
Cada participant pren a casa les receptes i els plats per poder-los degustar.
Si tens ganes de participar a un taller: prepara't pels següents: ESPECIAL DOLÇOS I TALLER DE CUINA D'ESTIU!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario